MODERNE KUNSTUITLEEN.nl
AL 10 JAAR DÉ SPECIALIST IN ZAKELIJKE KUNSTUITLEEN
Werkwijze Kunstuitleen in 3 stappen
DESKUNDIG ADVIES, OPHANGING EN VERHUUR
DESKUNDIG ADVIES, OPHANGING EN VERHUUR
DESKUNDIG ADVIES, OPHANGING EN VERZEKERING
BETAALBARE HUURTARIEVEN
FLEXIBEL LENEN, SPAREN OF LEASEN
 
GROOTSTE KUNSTCOLLECTIE (+5000 stuks)
GROOTSTE KUNSTCOLLECTIE (+5000 stuks)
GROOTSTE COLLECTIE (+5000 stuks) 
HEDENDAAGSE KUNSTENAARS
HEDENDAAGSE KUNSTENAARS
 
KUNST HUREN, SPAREN, LEASEN
KUNST HUREN, SPAREN, LEASEN
KUNST HUREN, SPAREN, LEASEN
KUNST 3 MAANDEN KOSTENLOOS OP PROEF
Wij komen graag vrijblijvend bij u langs
 
Bel ons op: 0478 - 588 425
Of maak gemakkelijk en snel online een afspraak
VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Telefoonnummer 
U bent hier: Home > MODERNE KUNSTUITLEEN

Over Moderne Kunstuitleen Nederland

Moderne Kunstuitleen voorziet in de kunstuitleen, lease en verkoop van originele kunst aan bedrijven en organisaties door heel Nederland tegen zeer voordelige kosten en bovendien vaak fiscaal aftrekbaar. Uit de kunstcollectie van de grootste kunstgalerie van Nederland (met meer dan 5.000 kunstwerken) selecteren we met u de best passende kunstwerken voor aan de muur in uw bedrijf. U kunt bij ons kunst huren, kunst sparen, kunst leasen of kunst kopen, net waar uw voorkeur naar uit gaat.

Deskundig advies, ophanging & verzekering

Bovendien bieden wij deskundig kunstadvies, verzorgen we de ophanging en tevens de verzekering van uw nieuwe kunstwerken zonder extra kosten. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs op locatie en nemen dan direct kunstvoorbeelden mee. Desgewenst maken we ter plekken meteen een maatwerk offerte. Bij Moderne Kunstuitleen bent u dus aan het juiste adres voor een kwalitatief goede en praktische totaaloplossing voor kunst.


Eigen kunstgalerij met grootste kunst collectie

Moderne Kunstuitleenis gehuisvest in een onder rijksmonumentenzorg geplaatste boerderij in het bosrijke stadspark St. Anna in Venray. In twaalf verschillende kunstzalen vindt u een enorme variëteit aan moderne kunst van nationale en internationale kunstenaars. De wisselende collectie, interessante solo-exposities en de spannende kunstzolder met werken van jonge kunstenaars vormen een unieke collectie.

Flexibel kunstuitleen concept

Moderne Kunstuitleen biedt u niet alleen de mogelijkheid om kunst te kopen, maar ook om te lenen. Vrijwel alle bekende hedendaagse kunstenaars zijn beschikbaar in de kunstuitleen. U kunt daarvoor gebruik maken van ons zeer flexibele kunstuitleen concept.

De kunstadviseurs van Moderne Kunstuitleenhelpen u graag thuis bij de keuze van het juiste werk. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te achterhalen waar de behoeften liggen voor uw organisatie. We nemen dan meerdere werken mee, zodat u meteen kunt zien of ze binnen uw bedrijf passen. Lees alles over onze werkwijze >>

 
Inspiratie nodig?
 


< vorige     BEKIJK ALLES    volgende >
 
Onze referenties

Brochure aanvragen Kunstuitleen

Kunstuitleen voor thuis
 
Kunstuitleen voor thuis bij AbrahamArt

Ga naar www.AbrahamArt.com >
 
Dit zijn onze kunstadviseurs Bram en Stijn